Рационално обяснение за рака

Рационално обяснение за рака

Стандартната теория за рака е, че той е резултат от мутация на гените на нормалните клетки, което e следствие от множество фактори, включително присъствието на канцерогени в околната среда. Проблемът с тази теория е, че има много проучвания, които показват, че генната мутация нито е необходима или достатъчна, за да причини рак. Носителя на нобелова награда Ото Варбург още през 1924 е доказъл, че в раковите клетки продукцията на аденозин трифосфат, по добре познат като клетъчна енергия, е смущено. Той неправилно заключава, че това е следствие от от СТРУКТУРЕН дефет на клетъчната митохондрия, главния източник на аденозин трифосфат(клетъчна енергия). Минали са още 60 години преди да се докаже, че ракът е следствие от дефект на ФУНКЦИОНИРАНЕТО на митохондриите. Тази промяна във функционирането на митохондриите най-вероятно е причинена от намаляването на главния антиоксидант в човешкия организъм - глутатион - в следствие на житейски обстоятелства и присъствие на токсини.

Под нормални условия (например преди 200 години) нашите нива на глутатион са били достатъчни, за да се справят с токсините, с които се сблъскваме ежедневно. Днес обаче сме бомбардирани със стотици хиляди токсини в нашата среда, които в комбинация с продуктите на нашите собствени метаболитни процеси (включително и стрес) могат да съкратят нивата на глутатион с времето. Тогава клетките преминават през ситуация наречена 'оксидативен стрес'. Хроничния оксидативен стрес води до защитен механизъм на афектираните клетки, които превключват от превключване на клетъчна енергия в митохондриите към нейното произвеждане в цитоплазмата. Това явление също се нарича 'рак'. Следователно генната мутация може да настъпи (което води до неправилната стандартна теория за рака като следствие от случайна мутация).

Следващо последствие от намаляването на глутатиона и хроничния оксидативен стрес е, че водородните свръзки, които свързват основните двойки в спиралите на ДНК се отслабват(тимин-аденин и цитозин-гуанин), което позволява на определени ензими да стартират разцепването на ДНК, което води до делене на клетки в последствие - характеристика на рака. Първоначалното откритие на отслабналите водородни връзки е направено от д-р Милко Белжански, югославски изследовател, който работи в институт "Пастьор" във Франция почти 30 години и поредица години след това в частна лаборатория. Той също открива, че алкалоидите в определени растителни продукти могат да усилят отслабените водородни връзки. Двете билкови вещества, открити от Белжански, които съдържат нужните алкалоиди са Pau Pereira* и Rauwolfia Vomitoria**. 

За да се прекрати раковия процес, две стъпки са нужни:

(1) Да се увеличи намалилото количество глутатион, което причинява 'оксидативния стрес' на първо място.
(2) Да се заздравят отслабналите водородни връзки в двойната спираловидна ДНК структура, които са отговорни за бързото делене на ракови клетки.

Номер (1) може да се постигне при вземане на смесите от олеандър плюс допълнително N-Acetyl Cysteine (NAC). Тялото може да използва цистеин, за да синтезира глутатион. Също има възможност олеандърът да засили водородните връзки на ДНК в раковите клетки. Това може да обясни противораковото му действие. Смесите от леандър могат да бъдат закупени от моя уебсайт http://www.sutherlandiaopc.com/.

Номер (2) може да се постигне чрез взимането на Pao Pereira и/или Rauwolfia vomitoria. Скоро ще има смес от олеандър и Pao Pereira на моя уебсайт скоро. Също можете да поръчате двете билки от http://www.natural-source.com/.

*Pao Pereira (Geissospermum vellosii) e дърво, което вирее в дъждовните гори на Амазонка. Екстракт от вътрешната страна на кората ефективно поддиска развитието на ХИВ, херпесни вируси, рак и клетките на левкимията. Алкалоиди от кората на стеблото на Пао Перейра притежават разнообразие от терапевтични свойства, включително антималариен ефект, ефект като афродизиак и възспиране на развитието на ХИВ и херпесни вируси. Екстракти от кората на Pao Pereira, обогатени с алфа-карболинни алкалоиди имат значителни противоракови действия в определени предклинични модели; те възспират развитието на рака на простатата.

Едно от съставните вещества на Peo Pereira e flavopereirine, малка мулекула, която може да прекоси кръвно-мозъчната бариера, което я прави обещаваща при лекуването на тумори в мозъка, както и при голям брой други ракови заболявания. Flavopereirine също може да окаже селективно възспирателно действие при вирусна ХИВ инфекция, по конкретно при пациенти, които са инфектирани от HIV-1.

**Rauvolfia vomitoria e храст или ниско дърво, което може да достигне 8 метра. По-възрастните части на растението не съдържат латекс. Името Rauvolfia (понякога изписвано погрешно като Rauwolfia) е в почит на доктора от 16-ти век Леонхарт Рауволф, който пътува на далечни разстояния, за да събира медицински растения. Специфичното определение 'vomitoria' се свързва със свойствата на растението да причинява гадене и да прочиства организма. Има данни, че Rauwolfia vomitoria се бори с агресивни и токсични субстанции, има защитен ефект над клетките и спомага за здравословните регулационни механизми в клетките. Проучване над гризачи, което е описано във февруарския брой на Северноамериканския Медицински Журнал, показва, че Rauvolfia vomitoria подобрява имунната система и кръвообращението.

За автора:

Марк Сванепоел е докторант по натуропатия и дълговременен изследовател на ХИВ и рак. Сред многото забележими постижения е разработката на добавката Sutherlandia OPC, която е базирана на ореандър и се използва по света при борба с рак, ХИВ/СПИН, хипатит "C" и други.

OP Comment:
Големия напредък в моята борба с рака (5+ години) беше съветът, който получих от моя приятел drut. Беше преди повече от година (през есента на 2015) когато той ме посъветва да взема N Acetyl Cysteine. Така постъпих и почувствах голямо облекчение. Тогава прочетох за него (и информацията, която е спомената в статията за митоходнриите) и открих за L-Glutathione. Той ми помогна много. Всъщност не съм имал болки от края на януари, началото на февруари миналата година. Разбира се, не се възстановявам толкова бързо колкото ми се иска, но имунната ми система става все по-силна ден след ден. Тук не е мястото да обясня как се възстановявам, може би ще отворя друга тема затова, но нещото, което искам да подчертая е че мога да свидетелствам, че информацията в тази статия е достоверна и истинна. Лично мисля, че ракът е някаква форма на (външно) много негативно влияние над болния човек, някаква демонична сила от обкръжението, която има влияние над хората. PeaceYouth може да каже как изглеждах през първата половина на 2016 и как изглеждам сега. Не казвам, че съм напълно здрав, но се възстановявам ден след ден. Благодаря за съвета, drut. Ти ми спаси живота.

Comments

Sign In or Register to comment.